Cinemira Videóverseny 2022 – Forgass mobillal és nyerj értékes díjakat!

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál videóversenyt hirdet 13-19 év közötti fiataloknak! A legjobb filmek alkotói értékes filmes díjakat, menő LEGO játékokat, valamint videózásra kiváló mobiltelefont és akár videóvágásra is alkalmas tabletet nyerhetnek. A versenybe került filmeket a 2022 őszén a Cinemira TEEN fesztiválon mutatják be, nagyvásznon, neves szakmai zsűri előtt.

A videóversenyre maximum 1,5 perces filmekkel lehet nevezni, az alábbi HÁROM kategóriában.

1. 2032 – Milyen lesz a Te életed, a bolygónk élete? (Forgass egy izgalmas rövidfilmet a jövőről)

2. Múlt-jelen-jövő: 90 évnyi LEGO játék (A jubileum évében markold fel LEGO kockáidat, minifiguráidat és forgass egy menő LEGO filmet)

3. Yettel-Bookline – Betűből képkocka – könyv adaptáció, könyvtrailer (Indítsátok egy szuper könyvvel a nyarat, majd alkossatok kreatív videót az abból szerzett élményeitekről)

Bármilyen műfajban alkothattok, kisjátékfilm, trailer, videóklip, dokumentumfilm, videóklip. Filmjeitek legyenek egyediek, személyesek, tegyétek bele gondolataitokat, érzéseiteket. Egyénileg vagy csapatban is nevezhettek alkotásokat. A könyv szabadon választható, de a Bookline figyelmedbe ajánlja ezeket az adaptálásra érdemes ifjúsági könyveket.

További részletek és jelentkezés itt: