Fiatalok a településeken – az EU ifjúsági stratégiája helyben | Meghívó

Társaságunk 2021. szeptember 6-án, 10:00 órai kezdettel Tatán, 2021. szeptember 7-én pedig Levélen rendezi meg Fiatalok a településeken – az EU ifjúsági stratégiája helyben című tájékoztató rendezvényét az ifjúsági szakma érintettjei számára. 
A program egy országos rendezvénysorozat keretében valósul meg, amelynek célja, hogy tájékoztatást biztosítson az Európai Unió Tanácsa által elfogadott ifjúsági stratégia helyi szintű megvalósításához. Forráslehetőségek, szakmai-módszertani támogatási lehetőségek és jó gyakorlatok bemutatása útján utat mutat a beazonosított fejlesztési irányokba történő elmozdulásra. Emellett lehetőséget teremt a helyi ifjúsági munka érintettjei (polgármester, alpolgármester, képviselő, ifjúsági referens, bizottsági tag, hivatali munkatárs, intézményvezető, ifjúsági szakemberek és aktív fiatalok) számára a kapcsolatteremtésre és párbeszédre.  

További információ és jelentkezés a Van benne valami?! honlapjáról érhető el: https://vanbennevalami.hu/A 2021. szeptember 6-án, Tatán megrendezésre kerülő rendezvény Facebook eseménye itt, míg a 2021. szeptember 7-én, Levélen megrendezésre kerülő rendezvény Facebook eseménye itt érhető el. 
Az egyes rendzvényekre földrajzi és életkori megkötések nélkül lehetséges jelentkezni. 
A rendezvények lebonyolítása során a mindenkor hatályos egészségvédelmi szabályokat betartjuk. 

Üdvözlettel:
Bálint Andrea projektvezető

Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság