BKNSZ jövőtervező tréning, Dány 2021 08.24(kedd)

Kedves népfőiskolás barátunk, érdeklődőink!

A nyári forróságban, a régi bizalommal,  szeretettel meghívunk Dányba, a Budapest-környéki Népfőiskolai Szövetség (székhely  Szentendre, az egyesület  megalakulása 1989-ben , www.bknsz.hu ) jövőtervező műhelymunkájára. A stratégiai tréninget idén tavasszal szerveztük volna meg, ha nem szól közbe a C19 vírus járvány okozta általános nehézség. De ami késik, nem múlik. Dányban, a Sebestyén Népfőiskola (tagszervezetünk) és annak alapítója (Gódor András c. egyetemi docens, Dány község ny.polgármestere) székhelyén, településén tartjuk az egynapos jövőtervező műhelymunkát,amelyre elvárjuk aktív tagjainkat, partnereinket.

Helye: Dány,(Gödöllői járás), Szent Imre Ifjúsági Közösségi Ház ( 2118 Dány, Szent Imre utca).A régi nagy iskolával szemben van az egyházi fenntartású, felújított kis közösségi ház, amely mindig otthont adott a helyi népfőiskolai eseményeknek.

Időpont: 2021 08.24. (kedd) 9-17 órakor

A tréninget Labbancz Mariann, vidékfejlesztő, szakmai partnerünk ( a BKNSZ nemzetközi projekt kapcsolattartója) vezeti. A „CANVAS” módszerrel vezetett tréning Magyarországon most kerül bemutatásra, s az egyesületünk az egyik első civil példa, minta az ezzel a módszerrel történő jövőtervezésben.

Mindannyiunknak fontos, érvényes közös ügyünk a jövőtervező tréning, számítunk tudására, közösségi művelődési tapasztalatára, hiteles szellemiségére, amellyel kölcsönösen gazdagíthatjuk egymást és a  az idén immár 32 éves egyesületünket, civil, szakmai közösségünket. 

Hasznos információk:

Helyszín megközelíthetősége közösségi közlekedéssel :

–          Budapestről Volán busszal, amely az Örs Vezér teréről ( Árkád Üzletközpont Kerepesi úti oldala) indul 7.30-kor, érkezik 8.30.( Budapest, Pécel, Isaszeg, Dány útirány) és vissza indul 17.15-kor.Leszállni a buszról a végállomáson, a dányi autóbusz fordulónál kell. A képen látható fehér épület az a dányi iskola, amellyel szemben van a Szt.Imre Ijfúsági Közösségi Ház.

–          Gödöllőről szintén Volán busszal, Vácszentlászló, Zsámbok útirány).

A csoport szerény vendéglátásáról gondoskodunk ( frissítő, pogácsa, kávé, meleg ebéd).

–          Egyúttal jelzem, hogy Mindszentkállára, a hagyományos, népfőiskolai  „ Diófák alatti beszélgetésre” ( 08.28. szombat) is Nálam lehet jelentkezni. Csatoltan  küldöm a meghívót. ( Aki részt vesz a dányi tréningen 08.24-én kedden , és szeretne részt venni a Diófák alatti beszélgetésen is, annak a részvételi díját, amely 2500 Ft/fő, a BKNSZ  a helyszínen befizeti, valamint a könnyebb odajutás érdekében telekocsit indítunk.)

Mindkét programra a jelentkezési határidő: 2021 08.19.(csüt.)

Jelentkezni lehet telefonon, e-mailben Nálam.

Köszöntöm a régi barátsággal, bizalommal.

Nagy Júlia
elnök

Meghívó letöltése: