Tisztelt Civil Szervezet!

Szeretném felhívni a figyelmüket A Nemzet Zászlója az Andrássy úton rendezvényre, amely 2024. június 2-án lesz, Budapesten. A főszervező 56 Lángja Alapítvány még várja a zászlóvivők jelentkezéseit, köztük a civil szervezetekét is. A regisztrációt a  https://1848.magyartrikolor.hu/ honlapon tehetik meg, 3000 ft/fő befizetése mellett, amellyel támogatják a program megszervezését, és a készülő zászlókönyv megjelenését is, amelyben üzenetük is megjelenhet, ha megírják a regisztrációs panelben. 

Az 1848 méter hosszú és 2 méter széles magyar trikolórt egy 400 méteres székely zászló is követi végig az Andrássy úton az Operaháztól a Hősök terére, ahol élő kokárdát formáznak belőle a résztvevők, akik neves művészek fellépésével koncert részesei is lesznek.  Szélcsendes idő esetén a Szent Korona hőlégballon is a tér felett fog lebegni. A lenyűgözően látványos programot élő közvetítésen keresztül az egész világon lehet majd látni az interneten.


 Amennyiben felkeltette érdeklődésüket, kérem tartsanak velünk 2024. június 2-án közös zászlónkkal, sorsunkkal a kezünkben és rójuk le tiszteletünket nagyjaink elött, a Hősök terén.

Az alapítvány 2024. 06. 04-i rendezvényeire is invitáljuk Önöket, szintén a Hősök terére, amelyek nem igényelnek regisztrációt. Információk: https://1848.magyartrikolor.hu/HU/OSSZETARTOZAS

Kérem továbbá Önöket, ha módjukban áll, hogy segítsenek a programok hírelésében internetes felületeiken.

Segítségüket tisztelettel köszöni Szilágyi Ákos főszervező, az 56 Lángja Alapítvány alapítója nevében a társszervező:

                       Tóth Tünde 

                            elnök 

Pásztortűz Hagyományéltető Egyesület