A program szervezője: Pest Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ
A program rendezője: Találj egy Célt Sportegyesület

A program célja:
Az Adolf-Fejes kenu páros lelki és anyagi támogatása minél szélesebb közösségben.
Legyünk büszkék a fiúkra, biztassuk őket tudassuk velük, hogy lélekben velük vagyunk és támogatjuk Őket. Legyünk büszkék a dunavarsányi Merkapt-Mekler László SE minden tagjára, akik együtt edzenek a fiúkkal továbbá arra az edzői gárdára, akik felkészítették őket a versenyekre, hittek bennük és bíztatták őket a sikeres olimpiai részvételre.

A programmal mindenkit a testmozgásra is biztatunk, mert az egészségmegőrzés mellett szeretnénk a páros jó példáján keresztül felhívni a figyelmet arra, hogy bárkiből, mint esetükben, a városunkban, Dunavarsányban élő „szomszéd fiúból” is lehet olimpikon, kellő kitartás szorgalmas munka és elhivatottság árán.

A Kihívás:
A fiúk olimpiai számának hossza 1000 méter. Tegyél meg Te is 1000 métert valamilyen sporttevékenység közben, majd a táv teljesítése után készíts egy fotót magadról és küldd el emailben az olimpiatokio2020@gmail.com email címre, amit egy olimpiai logóval ellátott éremmel jutalmazunk.
Fuss, ússz, kerékpározz, gyalogolj, evezz, gördeszkázz, rollerezz, vagy válassz bármilyen más emberi erővel végzett mozgásformát és tegyél meg 1000 métert! Majd készíts fotót! Lehet vicceset, de még jobb, ha olyan fotó készül, ami kapcsolódik a fiúk sportágához, az evezéshez, vízhez, vagy az olimpiához! Rajzold magadra az olimpiai ötkarikát, vagy ülj egy kenuba, csónakba, vagy csak csobbanj a vízbe, buzdító táblát a kezedben tartva, kedves feliratokat és üzenetek elhelyezve a képen!
Végül ne felejtsd elküldeni nekünk, hogy továbbíthassuk a srácoknak!

További részletek itt: http://ckszkpestmegye.com/2021/07/07/a-szomszedbol-az-olimpiara-felhivas/

A jelentkezési lap letölthető innen: http://ckszkpestmegye.com/download/1188/