Segítségkérés világbajnokságon való részvételre

Szép napot kívánok!

Az októberi világbajnokságra készülő sportolóként, és sportvezetőként bátorkodtam írni Önnek, és előre is köszönöm azt az időt, amit levelem elolvasására szán!

A nevem Szathmáry Károly, a Dunakanyar Forte ALC elnöke-, egyben játékosa vagyok. Idén 30 esztendeje űzöm a szektorlabda nevű sportágat, amelyben világ- és Európabajnoki címekkel büszkélkedhetem, valamint négy ízben is sikerült Európa csúcsára vezetni csapatunkat, és megnyerni a Bajnokok Ligáját. Az elmúlt bő évtizedben a világbajnokságokat olyan „egzotikus” országokban rendezték, ahová eljutni lehetetlennek bizonyult számunkra, és ez idén sincs másképp, hiszen ősszel Brazília ad otthont a mundiálnak, amelyre ismét sikerült kvalifikálnom magam -egy csapattársammal egyetemben. Harminc éves jubileumomat megünneplendő, megpróbálom a korábban lehetetlent, azaz összegyűjteni az utazáshoz szükséges nagyságrendileg egymillió Forintot.

Váci Gombfoci – Adományozás / Szponzoráció (vacigombfoci.hu)

Adománygyűjtés a világbajnokságon való részvételre – YouTubeBreaking News – World Championship moved to Brazil | International Table Football Confederation Official Website (isbf.info)

Sajnos sem az országos szövetség, sem pedig egyesületünk nem rendelkezik még csak megközelítőleg sem olyan költségvetéssel, hogy akár egyikünk repülőjegyét meg tudja finanszírozni, így segítségért folyamodunk, és olyan mecénásokat keresünk, akik tudnak áldozni arra, hogy a Nemzeti Válogatott teljes létszámban, és ezzel együtt esélyesként vehessen részt a mundiálon. Amennyiben tud, kíván segíteni nekem célom elérésében, úgy tisztelettel kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Egyben tájékoztatom, hogy egyesületünk közhasznú, a számunkra nyújtott adományról a csatolt minta szerinti igazolást állítunk ki, amely alapján a támogatás 20%-a adócsökkentő tényezőként jelenik meg, de van lehetőség szponzori szerződés megkötésére is.

Amennyiben nem tud vagy kíván segíteni, abban esetben engedje meg kérem, hogy kívánjak Önöknek további szakmai sikereket, és megköszönjem, hogy időt szakított levelemre.

Üdvözlettel:

Szathmáry Károly

Dunakanyar Forte ALC

+36/70/381-1335

https://vacigombfoci.hu

info@vacigombfoci.hu

Dokumentumok:

Igazolás közhasznú szervezetnek adományozásról