Pest Megyei CKSZK

A szomszédból az Olimpiára – Felhívás

A program szervezője: Pest Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ
A program rendezője: Találj egy Célt Sportegyesület

A program célja:
Az Adolf-Fejes kenu páros lelki és anyagi támogatása minél szélesebb közösségben.
Legyünk büszkék a fiúkra, biztassuk őket tudassuk velük, hogy lélekben velük vagyunk és támogatjuk Őket. Legyünk büszkék a dunavarsányi Merkapt-Mekler László SE minden tagjára, akik együtt edzenek a fiúkkal továbbá arra az edzői gárdára, akik felkészítették őket a versenyekre, hittek bennük és bíztatták őket a sikeres olimpiai részvételre.

A programmal mindenkit a testmozgásra is biztatunk, mert az egészségmegőrzés mellett szeretnénk a páros jó példáján keresztül felhívni a figyelmet arra, hogy bárkiből, mint esetükben, a városunkban, Dunavarsányban élő „szomszéd fiúból” is lehet olimpikon, kellő kitartás szorgalmas munka és elhivatottság árán.

A Kihívás:
A fiúk olimpiai számának hossza 1000 méter. Tegyél meg Te is 1000 métert valamilyen sporttevékenység közben, majd a táv teljesítése után készíts egy fotót magadról és küldd el emailben az olimpiatokio2020@gmail.com email címre, amit egy olimpiai logóval ellátott éremmel jutalmazunk.
Fuss, ússz, kerékpározz, gyalogolj, evezz, gördeszkázz, rollerezz, vagy válassz bármilyen más emberi erővel végzett mozgásformát és tegyél meg 1000 métert! Majd készíts fotót! Lehet vicceset, de még jobb, ha olyan fotó készül, ami kapcsolódik a fiúk sportágához, az evezéshez, vízhez, vagy az olimpiához! Rajzold magadra az olimpiai ötkarikát, vagy ülj egy kenuba, csónakba, vagy csak csobbanj a vízbe, buzdító táblát a kezedben tartva, kedves feliratokat és üzenetek elhelyezve a képen!
Végül ne felejtsd elküldeni nekünk, hogy továbbíthassuk a srácoknak!

Helyszín: Bárhol, ahol szeretnéd

Időpont: 2021.07. 01-től – az Olimpia végéig, 2021.08. 08-ig

Táv: 1000 méter, legalább 😉

Miért vegyél részt a programban?
Támogatod Adolf Balázs-Fejes Dániel kenu páros olimpiai szereplését és saját szervezeted egészségét, valamint a Merkapt-Mekler László SE munkáját.
Minden nevezési díj teljes összegét Adolf Balázs-Fejes Dániel részére adományozunk.

Nevezési díj: 3000 Ft

Támogatói voucher: amennyiben nincs lehetőséged a kihíváson való részvételre, de szeretnéd támogatni a fiúkat, akkor ezt azonnali támogatás formájában is megteheted a következő címletű voucherek megvásárlásával:
3.000 Ft
5.000 Ft
10.000 Ft

Hogyan működik a program:
1. Regisztráció és nevezési díj befizetése az online nevezési oldalon: http://talaljegycelt.hu/store/
2. 1000 méteres táv teljesítése a választott mozgásformában
3. Fényképes igazolás elküldése emailben az olimpiatokio2020@gmail.com címre

Teljesítés igazolása:
Küldj emailben egy fotót az 1000 méter teljesítése után!

Email tárgya: Futó neve, amit a regisztráció során adott meg

Díjazás: Olimpiai logóval ellátott ÉRMET KAP MINDENKI!

Extra díj: a legötletesebb igazolás elkészítőjét a Páros által dedikált relikviával jutalmazzuk

A nevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé! A nevező csak akkor kerül fel a nevezési listára, ha bankkártyás fizetéssel a regisztrációs oldalon keresztül befizeti a nevezési díjat.

A nevezési listákat hetente 1 alkalommal frissítjük, ezért a befizetés után nem azonnal jelenik meg a résztvevők nevei a weboldalon.

Nevezés csak bankkártyás fizetéssel lehetséges! Más módon nincs lehetőségünk befizetést fogadni!

Befizetett nevezés módosítására, vagy lemondására 1000 Ft-os tranzakciós díj levonása mellett van lehetőség!

Megkérünk mindenkit, hogy tartsa be az egészségügyi előírásokat és szabályozásokat, mindenki egyénileg teljesítse a távot minden alkalommal és ne csoportosan sportoljon a jelenlegi helyzetre való tekintettel!

Rangsor felállítására az eltérő körülmények között teljesített különböző távok miatt nem kerül sor.

Figyelem! A benevezett versenyzőkről listát közlünk a honlapunkon és a facebook oldalunkon.

Számlázás: Számlát a nevezéssel egy időben a talaljegycelt@gmail.com email címre elküldött névre és címre tudunk kiállítani, a verseny napjára dátumozva, amennyiben a regisztráló a szükséges adatokat hiánytalanul megadta. Utólagos számlakiállításra nincs lehetőségünk!

A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát, melyet a nevező (versenyző) a nevezés leadásával egy időben visszavonhatatlanul elfogad!

Kiegészítő rendelkezések

Versenyen csak arra regisztrált, nevezett, rajtszámmal rendelkező versenyző vehet részt.

Előnevezés csak abban az esetben érvényes, hogyha a versenyző a nevezési díjat a regisztráció lezárásáig átutalja a megadott bankszámlaszámra. Eltérő esetben a nevezését töröljük.

Azon versenyző esetében, aki a regisztráció után nevez, a beérkezett nevezést és nevezési díjakat érvénytelennek tekintjük, visszautalásra nincs lehetőség.

A nevező köteles a Szervezők utasításait betartani. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a programban való részvétel és teljesítés során beküldött, a nevezőt ábrázoló kép-, mozgókép- és hangfelvételeket a rendező és a szervező saját hirdetéseiben, marketing- és reklám kampányaiban kitakarás nélkül felhasználja.

A versenyző, illetve az ő törvényes képviselője a nevezés elküldésével és a regisztráció megtételével vállalja, hogy edzettségi állapota megfelelő a versenyen való részvételhez, elfogadja, hogy a versenyszabályzat betartása minden résztvevőre nézve kötelező és semmilyen követeléssel nem élhet a versenyrendezők és a versenyrendezők felé.

Vis maior: A résztvevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a versenyt elháríthatatlan külső ok (vis maior), így különösen, de nem kizárólagosan az időjárási körülmények, természeti katasztrófa, járvány, egészségügyi korlátozás, sztrájk, blokád, útvonal vagy területfoglalási engedély hiánya vagy más előre nem várt, extrém, illetve előre nem tervezhető és elháríthatatlan ok miatt nem lehet megrendezni, úgy a Szervező új (pót) időpontot jelöl meg részére (amelyről hivatalos tájékoztatást ad) és a nevezési díjat nem fizeti vissza. A szervező a program módosításának jogát fenntartja.

A program során reklámtevékenység folytatása csak a rendező írásos hozzájárulásával engedélyezett, amit a tevékenységet folytató felszólításra köteles bemutatni! A rendező engedélye nélkül reklámtevékenység nem folytatható.

Programinformáció:

E-mail: talaljegycelt@gmail.com
Telefon: +36304077000

JÓ SPORTOLÁST KÍVÁNUNK!