Ifjúságszakmai Erőforrástérkép civil szervezetek részére

Tisztelt Szervezeti Vezető,

Kedves Partnerünk!

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. elkészíti és folyamatosan frissíti hazánk egyedülálló Ifjúságszakmai Erőforrástérképét, melyhez ezúton is kérjük szíves segítségét az alábbi kérdőív kitöltésével.

Fontos, hogy akkor is kitöltésre kerüljön a kérdőív, ha a válaszok többsége nemleges, hiszen ez szolgáltat pontos képet a lehetséges jövőbeni fejlesztési lehetőségekről, együttműködési pontokról. A kitöltés határideje 2021. február 28.

Önkormányzatoknak szóló erőforrástérkép űrlap linkje: Az önkormányzati kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!

Civil szervezeteknek szóló erőforrástérkép űrlap linkje: A civil kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!

Ezúton kérjük kedves szakmai partnereinket, hogy multiplikálják az erőforrástérképhez való csatlakozás lehetőségét és juttassák el minél több olyan önkormányzat, intézmény, szervezet számára, ahol ifjúsági munka zajlik, vagy ilyen irányú tevékenység kialakítása a cél a jövőben.

Az ifjúsági munka egyik alapja, hogy a szereplők tisztában legyenek a rendelkezésre álló erőforrásokkal. A legutolsó, országos léptékű erőforrástérkép tíz évvel ezelőtt készül, azonban az elmúlt évtizedben számos változás, fejlődés ment végbe.

Célunk az ifjúságszakmai erőforrástérképpel, hogy képet kapjunk az ország településein az ifjúságügyi szereplők által elérhető kezdeményezésekről, ifjúságszakmai-, ifjúsági szervezetekről, szolgáltatókról, valamint a felmerülő fejlesztési lehetőségekről.

Országos szervezetként kiemelten fontos számunkra, hogy összekössük azokat a szereplőket, akik már rendelkeznek tapasztalattal, jó gyakorlattal az ifjúságügy területén és ezt megoszthassuk mindazokkal, akik még nem fogtak bele a saját településük ifjúságának szóló szolgáltatások, intézkedések kialakításába.

A felmerülő kérdésekkel forduljanak hozzánk bizalommal az modszertan@erifa.hu címen.

Az erőforrástérképpel kapcsolatos felmérés eredményét a www.ujnemzedek.hu és a www.unp.hu oldalakon tesszük közzé.

Ezúton is köszönve segítő közreműködésüket, tisztelettel,

Ament Balázs

programcsoport vezető

Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft.

River Estates, 1134 Budapest, Váci út 35.